MODERNIA ASUMISTA JÄRVENPÄÄN SYDÄMESSÄ

Järvenpään Pajala

SUUNNITTEILLA

Tervetuloa uuteen naapurustoosi – Järvenpään Pajalaan

Kasvavalle Järvenpään Pajalan asuinalueelle rakentuu uusi asuinkortteli. Rakentuvassa asuinkorttelissa on panostettu erityisesti asukkaiden viihtyvyyteen, yhteisöllisyyteen sekä toimiviin ja moderneihin asumisratkaisuihin.

Kivenheiton päässä Järvenpään keskustasta sijaitseva Pajalan asuinalue kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Kohde sopii viihtyisää asuinympäristöä sekä laadukkaita materiaaleja arvostavalle ja palveluiden läheisyys takaa, että asut siellä, missä tapahtuu. Tervetuloa viihtymään!

Yhteisöllistä asumista laadukkaissa puitteissa

Asuinkortteli muodostuu seitsemästä kerrostalosta, jotka on liitetty toisiinsa keskustakorttelimaisen tunnelman aikaansaamiseksi.

Pallas Rakennus suunnittelee päätytaloa, johon tulee tämän hetken suunnitelman mukaan yhteensä 34 asuntoa. Kerroksia taloissa on seitsemän: maantasokerroksessa on liiketiloja sekä 6 asuinkerrosta. Arkkitehtuuri on modernia ja veistoksellista, joka soveltuu mainiosti Pajalan kehittyvän asuinalueen yleisilmeeseen.

Kaikissa asuinhuoneistoissa on fiksu, hukkaneliöt minimoiva pohjaratkaisu, ja vaihtoehtoja löytyy yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin. Jokaiseen asuinhuoneistoon kuuluu myös lasitettu parveke. Kohteessa toteutuvat erinomaisesti nykyaikaisen asumisen vaatimukset laadukkaista materiaaleista, tasokkaasta varustelusta sekä muunneltavuudesta.

Asuinrakennusten yleisilme on vaalea, ja julkisivua on elävöitetty talokohtaisilla tehosteväreillä. Kontrastina vaalealle kokonaisilmeelle on sävyltään tumma maantasokerros. Rakennusten tyylikästä ja keskustakorttelimaista tunnelmaa henkivät myös korkeat porttikongit sekä maantasokerrokseen sijoitetut, katumaisemaa rikastuttavat liike- ja työskentelytilat. Asukkaiden käytössä on myös yhteinen, puistomaisen vehreä piha leikkialueineen ja ulkovarastoineen.

Erinomainen sijainti Järvenpään ytimessä

Kasvavalle Pajalan asuinalue rakentuva asuinkortteli soveltuu viihtyisää asuinympäristöä kaipaavalle, ja palveluiden läheisyys takaa, että asut siellä, missä tapahtuu.

Kohde sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella; Järvenpään juna-asemalle kävelet kymmenessä minuutissa ja Järvenpään keskustaan on matkaa alle kilometri. Helsingin keskustaankin matkaat julkisilla liikennevälineillä noin puolessa tunnissa. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat noin sadan metrin päässä kodistasi ja pääset helposti liikkumaan myös omalla autolla.

Kivenheiton päässä Järvenpään Pajalasta löytyy niin päiväkoti kuin lukiokin, harrastusmahdollisuuksia tarjoavat uima- ja urheiluhalli sekä monta hyvin varusteltua ruokakauppaa. Kauniisiin Tuusulanjärven ulkoilumaastoihin kertyy reippailtavaa noin 1,5 kilometriä.

Järvenpään Pajala

Osoite: Pajalantie 23 G, 04410 Järvenpää

Talotyyppi: Kerrostalo

Rakennusvaihe: Suunnitteilla

Kohteen huoneistot ovat tämän hetken suunnitelman mukaan 1-3h+kk, 34,5 – 75,5m2 (yht. 34 asuntoa).

 

-kohteet
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Rakenteilla
Valmis

Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Sävel

Asunto Oy Helsingin Tankovainion Solina

Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Svengi

Asunto Oy Järvenpään Pajala