ITÄ-HELSINGIN EDULLISIN PUOLIHITAS-KOHDE

Asunto oy Helsingin Tankovainion Solina

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

Tee asuntounelmistasi totta

Asunto Oy Helsingin Tankovainion Solina tarjoaa tyylikkäitä ja moderneja asumisratkaisuja laadukkain materiaalein – edulliseen hintaan. Kohteen arvioitu valmistumisaika on vuoden 2019 lopussa.

Mellunmäen kupeessa sijaitseva Tankovainio on Itä-Helsingin vehreä keidas. Upeat ulkoilumaastot sekä merenlahti kivenheiton päässä ilahduttavat asujaa samoin kuin erinomaiset kulkuyhteydet sekä hyvä palvelutaso. Tervetuloa uuteen naapurustoosi: Asunto Oy Helsingin Tankovainion Solinaan.

Hitas-arvonta on suoritettu 10.10.2018 ja kohteen ennakkomarkkinointi jatkuu normaalisti.

 

 

Lataa esite >
Hinnasto >
Hinnaston liite >
Yhtiöjärjestys >

TOIMIVAT POHJARATKAISUT JA LAADUKKAAT MATERIAALIT

Kohteessa toteutuvat nykyaikaisen asumisen vaatimukset laadukkaista materiaaleista, tasokkaasta varustelusta sekä muunneltavuudesta.

Rivitalon huoneistot ovat kaksikerroksisia ja yläkerrasta avautuvat ranskalaiset parvekkeet molempiin suuntiin. Rivitalohuoneistoihin kuuluu myös terassi ja pieni piha-alue. Lisäksi jokaisella huoneistolla on sisäänkäynnin yhteydessä oma varasto. Rivitaloon tulee muutamia vaihtoehtopohjia, joista voit valitse itsellesi mieluisimman.

Kerrostaloasunnoissa neliöt on hyödynnetty fiksusti ja pohjaratkaisuissa käytännöllisyys yhdistyy asumisen trendeihin. Vaihtoehtoja löytyy yksiöstä perheasuntoihin. Kaikissa kerrostaloasunnoissa on lasitettu parveke, joka tuo vehreän luonnon osaksi asumista. Asukkaiden käytössä on hissi, varastokomerot, ulkoilu- ja lastenvaunuvarastot, saunaosasto, pesula sekä kuivaushuone.

Asunto Oy Helsingin Tankovainion Solinaan kuuluu 53 puolihitas-asuntoa. Puolihitas-kohteissa asuntojen ensimmäinen myyntihinta on säännelty, mutta asuntojen jälleenmyyntihinnat eivät kuulu enää sääntelyn piiriin. Yhtiön tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta ja vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2080 asti.

PALVELUT KÄDEN ULOTTUVILLA

Tankovainio sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella; kymmenessä minuutissa hurautat omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä Itäkeskukseen ja Helsingin keskustaankin matkaat noin puolessa tunnissa.

Lähikauppaan on minuutin matka ja lähimmät bussipysäkit ovat 100 metrin päässä kodistasi. Lähin päiväkoti sekä koulut sijaitsevat kilometrin säteellä Tankovainion Solinasta.

Tankovainion vehreissä maisemissa voit unohtaa arjen kiireet, nauttia rentouttavasta meri-ilmasta ja upeista lenkkipoluista.

TANKOVAINION SOLINA

Osoite: Tankomäenkuja 4, 00950 Helsinki

Talotyyppi: Kerrostalo ja Rivitalo

Rakennusvaihe: Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistumisaika: 2019

Autopaikkoja voi varata asunnon yhteydessä. Periaatteena 1ap/huoneisto.

HUONEISTOLUETTELO

Kerrostalo:

  • 1h, kt      12 kpl
  • 2h, kt, s  17 kpl
  • 3h, kt, s    2 kpl
  • 4h, kt, s   15 kpl

Rivitalo :

  • 3h, kt, s     7 kpl

Asunnon varaaminen

Voit tutustua tarkemmin asuntoihin ja alustavasti varata haluamasi asunnon. Lopullinen varaus vahvistetaan asuntomyyntimme kanssa.

1.
Tutustu asuntoihin.
2.
Tee alustava varaus tai liity jonoon jättämällä tietosi.
3.
Myyntimme on yhteydessä sinuun varaukseen liittyen.
4.
Asunto varataan sinulle.

Tutustu asuntoihin

Velaton hinta:
Pinta-ala:
Kerros:
Huoneiden määrä:

Järjestä:

Asunto
Asunto Tyyppi Pinta-ala Kerros Velaton hinta
Asunto Tyyppi Pinta-ala Kerros Velaton hinta Varaustilanne

Uuden kodin edut

Matka uuteen kotiin

Asuntosanaston ABC

Ota yhteyttä myyntiimme

Minna Hyyrynen

Rakennuttaja-asiamies / Asuntomyyntipäällikkö LKV,YKV
044 333 2207

-kohteet
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Rakenteilla
Valmis

Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Sävel

Asunto Oy Helsingin Tankovainion Solina