PELKISTETYN KAUNISTA MUOTOILUA JA LAADUKASTA ASUMISTA VUOSAARESSA

Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Svengi

SUUNNITTEELLA

Uniikkia asumista elinvoimaisessa Vuosaaressa

Merelliseen Vuosaareen on suunnitteilla uusi kohde, Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Svengi. Kohteessa panostetaan erityisesti laadukkaisiin materiaaleihin, mielenkiintoiseen funkkistyyliseen arkkitehtuuriin sekä moderneihin asumisratkaisuihin.

Svengi rakentuu luonnonkauniille ja viihtyisällä puistonäkymällä varustellulle tontille hyvien liikenneyhteyksien ja loistavien palveluiden äärelle. Jos arvostat funkkistyylistä arkkitehtuuria, vehreitä puistonäkymiä, meren läheisyyttä ja mahtavia urheilu- ja ulkoilumahdollisuuksia, valitse Vuosaari ja Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Svengi. Tervetuloa uuteen naapurustoosi!

Pelkistetyn kaunista muotoilua ja laadukkaita materiaaleja

Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Svengiin rakentuu nelikerroksinen kerrostalo, jonka ensimmäinen kerros on varattu autotalleille sekä yhteisille tiloille. Kolmeen asuinkerrokseen on suunnitteilla 45 asuntoa, joiden koko vaihtelee yksiöistä perheasuntoihin (27-79,5 m²). Svengin rakentaminen käynnistyy, kun viereisen Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Sävelen huoneistot on myyty.

Kohteen arkkitehtuuri on 30-luvun funktionalismin mukaista pelkistettyä, tyylikästä ja käytännöllistä. Svengi sopii laatua arvostavalle ja kohteen arkkitehtoniset valinnat on tehty funktionalismin tyylisuuntausta kunnioittaen, mutta nykypäivän asumisen laatuvaatimukset täyttäen. Svengi sopiikin arkkitehtuuriltaan erinomaisesti perinteikkääseen Vuosaaren kaupunginosaan.

Asuinrakennuksen yleisilme on vaalea, ja julkisivua koristavat suuret ikkunat sekä tilavat, lasitetut parvekkeet. Asukkaiden käytössä on myös yhteinen, puistomaisen vehreä piha leikkialueineen. Kohteessa toteutuvat erinomaisesti nykyaikaisen asumisen vaatimukset laadukkaista materiaaleista, tasokkaasta varustelusta sekä muunneltavuudesta. Svengi sopii vaativammallekin asujalle!

Aktiivista elämää Vuosaaren merellisissä maisemissa

Rauhalliselle Punakiventielle rakentuva Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Svengi sopii rauhallisuutta ja hyviä ulkoilumaastoja sekä luonnon läheisyyttä arvostavalle. Kohteen välittömästä läheisyydestä löytyy paljon urheilumahdollisuuksia, leikkipaikkoja, päiväkoti sekä koulu ja paljon vehreitä puistoja. Aurinkolahden rantaan kävelet alle puolessa tunnissa ja Vuosaaren golf-kentälle pääset lyömään palloa noin viidessä minuutissa. Vuosaari sopii asuinalueena mainiosti myös koiranomistajille.

Kohde rakentuu erinomaisten yhteyksien varrelle. Vuosaaren metroasemalle on matkaa noin 600 metriä, ja metrolla hurautat Helsingin keskustaan noin puolessa tunnissa. Omalla autolla liikkuminen hoituu näppärästi ja lähin bussipysäkki sijaitsee aivan kotisi vieressä. Lähellä sijaitsevat myös kauppakeskus sekä hyvin varusteltu ruokakauppa.

Vireässä ja elinvoimaisessa Vuosaaressa nautit merellisistä maisemista, rauhallisesta asuinympäristöstä, palveluiden läheisyydestä sekä erinomaisista urheilu- ja ulkoilumaastoista.

Helsingin Vuosaaren Svengi

Osoite: Punakiventie 19, 00980 Helsinki

Talotyyppi: Kerrostalo

Rakennusvaihe: Suunnitteilla

Myynnin aloitus: syksy 2019

-kohteet
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Rakenteilla
Valmis

Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Sävel

Asunto Oy Helsingin Tankovainion Solina

Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Svengi

Asunto Oy Järvenpään Pajala