Pallas Rakennus Etelä-Suomi rakentaa 169 Lumo-asuntoa Vantaan Jokiniemeen

14.01.2019

Pallas Rakennus Etelä-Suomi rakentaa Lumo Kodit Oy:lle 169 Lumo-asuntoa Vantaan Jokiniemeen osoitteeseen Lauri Korpisen katu 8. Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy ja Lumo Kodit Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen 169 asunnon rakentamisesta Vantaan Jokiniemeen erinomaisten liikenneyhteyksien ja palvelujen keskelle.

Asunto Oy Lauri Korpisen katu 8:n rakennustyöt käynnistyvät tammikuussa 2019, ja kohde valmistuu vuosien 2020–2021 vaihteessa.

Lauri Korpisen katu 8:aan tuodaan uutta tilasuunnittelua, jolla laadukkaita asuntoja voidaan rakentaa entistä kustannustehokkaammin. Tarkoitus on tehdä kaikkiin Lauri Korpisen katu 8:n asuntoihin monitoimitila ja tuoda se valmiina elementtinä rakennuspaikalle.

Kuusikerroksisessa ja kaksiportaisessa rakennuksessa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita sekä uudenlaiset yhteiskäyttötilat.

Lisätietoja:

Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy
Rami Hietala, johtaja, asuntorakentaminen, 0500 424286, rami.hietala@pallasrakennus.fi

Kojamo Oyj
Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen, puh. 020 508 3012, ville.raitio@kojamo.fi
Anna Ritonummi, projektipäällikkö, puh. 0400 629 284, anna.ritonummi@kojamo.fi

 

Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy on asunto-, liike- ja toimitilarakentamiseen erikoistunut rakennusliike, joka kuuluu rakennuskonserni Pallas Rakennus Oy:hyn. Yhtiön kotipaikka sijaitsee Vantaalla, ja toiminta-aluetta ovat pääkaupunkiseutu ja sen kehyskunnat. Rakennuskonserni Pallas Rakennus toimii valtakunnallisesti koko Suomessa seitsemän alueellisen tytäryhtiönsä kautta. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 176 miljoonaa euroa.

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla.