Tuomas Leppänen Pallas Rakennus Etelä-Suomen aluejohtajaksi

17.04.2019

DI Tuomas Leppänen aloittaa Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy:n aluejohtajana 1.6.2019 alkaen. Tehtävässään Leppänen vastaa yhtiön liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä toimitusjohtaja Arto Jokisen kanssa. Leppäsellä on taustallaan vahva kokemus rakennusalan strategia- ja kehitystehtävistä. Aiemmin hän on toiminut Rakennus Omera Oy:n toimitusjohtajana sekä projektinjohtotehtävissä JM Suomella ja Peabilla.

Pallas Rakennus Etelä-Suomen liiketoiminta on kasvanut tasaisesti, ja yhtiö on panostanut omaperustaiseen rakentamiseen erityisesti asuntorakentamisen osalta.

– Uudessa tehtävässään Tuomas Leppänen tulee vahvistamaan kannattavuuttamme ja vakiinnuttamaan asemaamme luotettavana ja laadukkaana rakentajana. Tulevaisuudessa selvitämme mahdollisuuksia laajentaa toimintaamme korjausrakentamiseen, ja aluejohtaja on mukana myös tässä kehitystyössä, kertoo Pallas Rakennus Etelä-Suomen toimitusjohtaja Arto Jokinen.

– Nopeasti kasvava ja kehittyvä Pallas Rakennus Etelä-Suomi on mielenkiintoinen yritys, ja odotan uusia tehtäviäni innolla. Uskon, että osaamiseni ja kokemukseni antavat hyvät valmiudet kehittää asiakkaiden tarpeisiin vastaavia asumisen ja rakentamisen palveluita ja vahvistaa yhtiön kasvua, Tuomas Leppänen sanoo.

Tuomas Leppänen.

Lisätietoja:
Arto Jokinen
Toimitusjohtaja, Pallas Rakennus Etelä-Suomi Oy
p. 050 327 4000
arto.jokinen@pallasrakennus.fi